Якщо ви любите різні головоломки, спробуйте пройти тест на уважність за допомогою малюнка.

У мережі опублікували захопливу головоломку, яка не лише розважить вас, а й сприятиме покращенню розумових здібностей та концентрації. Вчені підтверджують, що регулярні інтелектуальні виклики можуть допомогти знизити ризик розвитку неврологічних хвороб та покращити загальний стан організму.

Знаменитий вчений, професор Шейн Фредерік з Массачусетського технологічного інституту, який створив найкоротший тест на IQ, каже, що головоломки розкривають когнітивні здібності та аналітичні навички.

Пропонуємо розгадати цікаву головоломку, що дозволить потренувати мозок. На малюнку, на якому зображено чоловіка, який дивиться фільм, а біля нього граються два коти. Проте, на цьому малюнку прихована деяка загадка, яку треба розгадати. Це завдання може бути складним, але вчені переконують, що воно розвиває ваші логічне мислення та спостережливість.

Завдання полягає в тому, щоб знайти помилку на цьому малюнку:

Якщо ви змогли це зробити за 5 секунд, то вітаємо, ваші здібності на високому рівні. Незалежно від часу, витраченого на розв’язання, ця головоломка корисна для тренування мозку та розвитку логічного мислення.

Якщо ж ви не змогли знайти, що не так на малюнку, то ось підказка:

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦