Мешканка США познайомилася в Tinder з чоловіком та домовилася про побачення в торговому центрі. Аби здивувати партнера, вона вирішила піти на побачення абсолютно голою. Їй це було потрібно, аби відчути себе більш впевненою.

Вона застосувала маленьку хитрість – одяг на ній був намальованим.

Як повідомляє Mirror, жінка на ім’я Джой звернулася за допомогою до американської художниці Джен Зайдель, яка відома тим, що малює одяг своїм клієнтам. Вже за дві години вона отримала бажаний “одяг”. Це були сині джинси й квітковий принт на топі.

Джой каже, що вирішила влаштувати “перше намальоване побачення у Tinder”. У торговому центрі вона зустрічалася з чоловіком, який є коміком. Коли вони сідали за столик випити кави, чоловік допоміг Джой зняти пальто й зробив комплімент на адресу її одягу, навіть не помітивши, що він намальований.

Коли пара випила кави, вони вирішили пройтися по ТЦ, раптом група дівчат підійшла до Джой та попросила сфотографуватися – вони були ознайомлені з роботами Джен Зайдель. Однак і тоді хлопець Джой не зрозумів, у чому справа.

Лише коли вони спустилися на автостоянку й пішов дощ, фарба почала стікати з тіла Джой, їй довелося в усьому зізнатися.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦