Житель Куби Ліно Камачо став справжньою зіркою в Інтернеті після того, як показує свою надзвичайну витривалість проти болю.

Чоловік вже має понад 100 тисяч підписників у Facebook та щодня там показує, як по 1000 разів на день завдає собі ударів молотком. Про це повідомляє NTK.

Для відео він використовує молоток, як у войовничого Тора. Стукати по своїй руці той розпочав від 15 років і отримав прізвисько “Кубинський Залізний чоловік”.

Ролики кубинця швидко стають вірусними. На них він показує свої надзвичайні навички. В одному з відео Ліно бореться з боксером на площі посеред міста, а потім він знімає рукавиці та б’є по руці. Також чоловік вихваляється як може одним ліктем розколоти кокос.

На іншому відео Кубинець під живе виконання сальси б’є себе по руці.

За словами Ліно, його батько також був дуже відомим на Кубі та отримав прізвисько “Людина-чарівник”. Тому майстерність передається у них в роду. Завдяки славі у соцмережах він тепер отримує запрошення на участь у фестивалях та різних концертах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦