До чеських супермаркетів потрапили банани з наркотиками. На складі мережі “Альберт” у Клечанах, що біля Праги, у ящиках з бананами помітили підозрілі пакети та повідомили про це до поліції.

На місцевому телеканалі TV Nova сповістили, що на виклик прибули правоохоронці та вилучили рекордну партію кокаїну на понад 90 млн доларів – 646 кг, який заховали серед бананів.

У всіх 42-х ящиках, які використовують для перевезення бананів, знайшли по 15 кг наркотичних речовини. Кокаїн вантажили до поліцейських машин майже чотири години.

Після цього випадку поліціянти провели обшуки на інших складах мережі “Альберт” по всій країні. Проте більше ніде не знайшли наркотиків.

Банани прибули з Еквадору до Чехії, із зупинкою через Амстердам. Ймовірно, учасники наркотрафіку не встигли вчасно вийняти свій вантаж з бананів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦