У Ростові-на-Дону в Росії на відео потрапив інцидент з пораненими російськими солдатами. Їх вивантажили на території військового аеродрому прямо на асфальт та залишили під сонцем чекати на літак, що мав доправити їх у шпиталь.

Військові армії РФ, які зняли цей інцидент на відео, кажуть, що так влада “по-скотськи” ставиться до своїх “героїв”. Зазначається, що поранені чекають на літак, рейс якого скасували через атаку безпілотників по Москві.

“Ростовський аеродром військовий… О 9 ранку нас сюди привезли. У Москві заборонили політ, тому що там атака дронів була”, – коментує чоловік, який знімав це відео.

Він додав, що можна було забезпечити пораненим автобуси, які б доправили до у шпиталь. Однак і цього вони “не заслужили”.

“Весь день під палючим сонцем хлопці лежать: ні їжі, ні води – просто привезли. Ось таке от скотське ставлення до нас. Якщо ходячі – добре, а ось це все лежача банда пацанів страждає”, – поскаржився чоловік.

ТГ-канал OSINT Georgia, який опублікував це відео, зазначає, що частина поранених не перенесла спеку й “з 300-х перетворилася на 200-х”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦