В Індонезії 41-річна жінка, власниця мережі продуктових магазинів яку звати Маріана, одружилася з 16-річним Кевіном, що є сином її найкращої товаришки.

Маріана і Кевін мають вікову різницю у 25 років, що здивувало не лише їхніх друзів, але й загалом громаду. Матір хлопця Ліза всього на чотири роки молодша за Маріану. Вона й стала каталізатором цієї незвичайної події, коли спробувала допомогти Маріані після її депресії, викликаної розривом попередніх відносин.

Згідно з повідомленням видання The Mirror, саме Маріана запропонувала Кевіну одружитися з нею, що шокувало підлітка, але він згодився на цей крок. Після двомісячного періоду знайомства молода пара уклала шлюб.

Відзначається, що обидва головні герої цієї історії відкидають звинувачення у тому, що шлюб був укладений заради матеріальних переваг. Кевін поділився своїм наміром працювати в магазині Маріани після весілля, підкреслюючи своє бажання допомагати дружині у її бізнесі.

Проте на шляху пари стоїть ще одна перешкода. Після інциденту Комісія із захисту дітей Індонезії втрутилася в справу, заявивши, що шлюб не мав би бути укладений, оскільки Кевіну ще не виповнилося 18 років. Правозахисники вимагають проведення розслідування.

Комісія постановила, щоб молодята спали в окремих ліжках протягом періоду розслідування. Якщо шлюб не буде анульований, то Маріані та Кевіну доведеться зачекати ще два роки до того, як їхня фізична близькість буде легальною згідно з вимогами закону.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦