У Державному департаменті США прокоментували інформацію про те, що на українського президента України Володимира Зеленського готується замах.

Зазначається, що під час війни зросла загроза для життя не тільки Зеленського, але й інших впливових осіб в державі. Також активно працюють розвідувальні та шпигунські служби РФ в Україні.

Вашингтон підтримує плани Києва щодо притягнення до кримінальної відповідальності всіх причетних до підготовки замаху на керівництво України під час повномасштабної війни. Також треба карати тих осіб, які шпигують на користі країни-окупантки РФ. Таку заяву зробив речник Держдепартаменту США Метью Міллер.

За словами Міллера, у Вашингтоні володіли даними про потенційну підготовку замаху на президента України, але право розповідати деталі залишили українській стороні.

Раніше Зеленський стверджував, що вже понад рік щодня його життю загрожує серйозна небезпека, але до таких відчуттів він звик.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦