Пасажири британського метро випадково здійснили подорож у часі. Це сталося, коли потяг підземки раптово зупинився на лінії Jubilee, якраз на станції Чарінг-Кросс, яка не діяла від 1999 року.

Ця станція від 1979 року станція використовувалася поїздами лінії Jubilee, але була закрита для пасажирів. Її час від часу використовують для різних зйомок.

Як повідомляє ВВС, один з пасажирів розповів, що коли потяг метро зупинився, спочатку всі подумали, що це Вестмінстерський вокзал. Однак вони зрозуміли, що це не так, коли помітили напис «Чарінг-Кросс» на стіні.

Раптом вони почули голос машиніста, який повідомив, що не розуміє, що сталося. Можливо, диспетчерська в Грін-парку направила поїзд не на ту колію. Виявляється, що потяг може потрапити на зачинену станцію, коли потрібно з’їжджати на роз’їзди в напрямку Чарінг-Крос, щоб регулювати рух.

Перевізник TfL пояснив, що потяг, який потрапив на Чарінг-Кросс, змінив маршрут на під’їзні колії, щоб врегулювати рух. Вже згодом його було направлено за місцем призначення.

Однак пасажири не засмутилися через це непорозуміння. Їм навпаки було до снаги побувати там, де не кожен може опинитися.

“Я все ще вражена тим, що сталося, можливо тому, що я отримала безплатну поїздку на покинуту станцію метро”, — сказала одна з пасажирок.

Інший чоловік сказав: “Це було, як подорож у часі”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦