У США під час весілля дружка розповіла всім таємницю нареченої, після чого церемонію було зірвано. Ця дружка була старшою сестрою нареченої й таким чином вона помстилася своїй родичці. Про це гостя цього весілля розповіла у блозі на Reddit.

Зазначається, що дружка важко переносила те, що її молодша сестра першою виходить заміж, тож вирішила зірвати церемонію. Під час промови вона сказала: “Ми наслухалися достатньо про мою сестру в один день, мені трохи набридло це”.

Потім жінка заявила, що наречена вагітна й заявила, що “Не може дочекатися зустрічі з малим”.

У дописі гостя церемонії написала: “Нещодавно я була на весіллі зі своїм хлопцем. Це був його двоюрідний брат, який одружувався. Саме весілля почалося добре. До нас доходили чутки, що на вечірці нареченої сталася якась драма, зокрема з дружкою, яка була старшою сестрою нареченої”.

За її словами, це була гарна церемонія, гості почали збиратися за столом, прозвучали перші вітальні промови. Потім за діло взялася дружка.

“Вона підходить та хапає мікрофон. Перше, що вона каже, це: “Я нічого не записувала, я подумала, що це зроблю просто так”… Мій хлопець відчув, що щось не так. Потім дружка промовила: “Чесно кажучи, ми наслухалися про мою сестру достатньо на один день. Мене від цього трохи нудить”… Потім вона закінчує промову словами: “Не можу дочекатися зустрічі з маленьким”, – розповіла дівчина, що була присутня на весіллі.

За її словами, після промови дружки всі затихли. Наречена була засмученою, оскільки всі дізналися її таємницю. Зрештою їй довелося зізнатися, що вона вже на 6 тижні вагітності.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦