Угорська компанія випадково виплатила своєму працівникові у 367 разів більшу зарплату. Проте чоловік відмовився повертати гроші і на нього вже подали до суду.

Як повідомляє Slovenia Posts, чоловік встиг попрацювати у компанії місяць. Після розривання пробного контракту він захотів, щоб його зароблені кошти, а це 92 549 форинтів (232 євро) перевели на рахунок в австрійському банку.

Але сталася плутанина і чоловіку впала на рахунок 92 549 євро. Колишній працівник відмовився повертати різницю і тепер компанія через суд хоче домогтися справедливості, звинувачуючи його у “незаконному привласненні”.

Чоловік називав різні причини, чому він нібито не може повернути гроші. Одна з них – відсутність доступу до рахунку з Австрії, з якого той вже зняв 15 тисяч євро готівкою через банкомат в Угорщині та поклав їх в інший банк.

Австрійська влада співпрацювала з компанією та повернула більшу частину коштів. Проте роботодавець сподівається через суд повернути інші гроші, а чоловіка оштрафувати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦