Мільярдер Браян Джонсон, який вирішив омолодитися завдяки крові свого сина, зізнався, що почав пити алкоголь. І робить він це під час сніданку.

45-річний експериментатор щороку витрачає близько двох мільйонів доларів на різні процедури з омолодження, хоче мати тіло юнака. Він вірить, якщо вливатиме у себе кров свого юного сина, то його організм буде здатен стати значно молодшим.

Під час розмови зі Стівеном Бартлеттом в подкасті “All The Diary Of A CEO” біохакер заявив, що для експерименту щоранку випивав близько 100 мл міцного алкоголю. Однак потім він вирішив відмовитися надалі експериментувати з алкоголем, бо вважав це надто калорійним задоволенням.

Джонсон ретельно вираховує калорії, які споживає. Він поставив собі норму у 1977 ккал на добу. А ще він пачками їсть мінеральні добавки й вітаміни. Аби бути молодшим, він змушує себе засинати вже о 20:30, а підйом влаштовує о 5-й ранку. Вже о шостій ранку мільярдер снідає, об 11 годині він знову їсть.

Додамо: Брайан Джонсон – американський бізнесмен, власник і генеральний директор компанії Human Longevity Inc., яка займається дослідженнями в галузі біотехнологій і омолодження. Він також є співзасновником і генеральним директором компанії Ambrosia, яка пропонує своїм клієнтам переливання молодої крові для омолодження.

Джонсон народився в 1970 році в Сан-Франциско, Каліфорнія. Він закінчив Стенфордський університет зі ступенем бакалавра фізики. Після закінчення університету Джонсон працював в інвестиційній компанії Goldman Sachs. У 2003 році він заснував компанію Human Longevity Inc.

Компанія Human Longevity Inc. займається дослідженнями в галузі біотехнологій і омолодження. Компанія розробляє нові методи діагностики і лікування захворювань, а також нові методи омолодження.

У 2017 році Джонсон заснував компанію Ambrosia, яка пропонує своїм клієнтам переливання молодої крові для омолодження. Переливання молодої крові – це експериментальна процедура, яка не має наукового обґрунтування. Однак Джонсон стверджує, що процедура допомагає йому стати молодшим.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦