В окупованій Алушті аніматори місцевого аквапарку розважали відпочивальників співами та танцями під хіт української артистки Вєрки Сердючки “Гуляночка”, де звучали слова “Ще не вмерла Україна”.

Відвідувачі закладу з проросійськими поглядами пожалілися на дівчат правоохоронцям.

Після цього трьох співробітниць аквапарку приставили до стіни та на камеру змусили записати відеозвернення з вибаченнями. Дівчата сказали, що “усвідомили свою провину”, що підтримують “нашу батьківщину російську федерацію і нашого президента Володимира Володимировича”. Що вони заявили, що підтримують всіх російських солдатів, які видають мирних українців та окуповують території України, як і свого часу Крим у 2014 році.

Потім дівчата зачитали “патріотичний російський вірш”: “Много лет прошло с тех пор, когда в Союз проник раскол. С перестройкой подло влился, когда занавес открылся… Но пришел Владимир Путин и сказал: Жить лучше будем”.

Потім дівчата з опущеними додолу обличчями заспівали: “Владимир Путин – молодец, политик, лидер и борец”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦