Певно всі користувачі мобільних телефонів стикалися з проблемою, коли мобільний телефон починав погано заряджатися.

Причини можуть бути різними. Це і використання бездротової зарядки, чи використання ноутбука для заряджання телефону. Також телефон може повільно набирати заряду через те, що ви використовуєте його в процесі.

Щоб швидше зарядити телефон, варто використовувати адаптер швидкої зарядки та сумісні аксесуари. Необхідно використовувати адаптер живлення, сертифікований MFi й такий, що підтримує зарядку Power Delivery (PD). Має бути й відповідний кабель, що підтримує PD.

Також не варто використовувати бездротову зарядку, окрім того, що вона повільно заряджає телефон, такий пристрій до того ж споживає приблизно на 47% більше енергії в порівнянні з дротовим. Надлишкова енергія переходить у теплову й нагріває пристрій, що теж впливає на швидкість заряджання.

Якщо ваш телефон повільно заряджається, перевірте, чи зарядні аксесуари не пошкоджені. Пошкоджений аксесуар не тільки впливає на швидкість заряджання, але й шкодить загальному стану акумулятора.

Якщо ви поставили свій мобільний заряджатися, не беруть його до рук, поки він не набере потрібного вам відсотку заряду. Використання телефону під час підзаряджання призведе до його розряджання.

Під час заряджання гарним вибором буде обрати режим польоту, який вимикає підключення до мереж. Підключення до Wi-Fi, стільникових мереж або Bluetooth споживатиме енергію, тому телефон повільніше заряджається.

Також позакривайте фонові програми, або взагалі вимкніть смартфон.

Для швидшого заряджання використовуйте настінну розетку, яка зазвичай забезпечує вихідну потужність 1А.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦