Існують різні народні способи позбутися головного болю без лікарських препаратів за лічені хвилини. Для цього не обов’язково приймати анальгетики, а можна вдатися до народної медицини.

  1. Масаж. Чоло потрібно помасажувати легкими круговими рухами, а потім плавно переходити до потилиці. Далі беріться за вуха та шию.
  2. Свіже повітря. Коли болить голова, треба вийти на вулицю та погуляти хоча б 15 хвилин. Якщо немає такої можливості, то вийдіть на балкон або відчиніть вікно.
  3. Підніміть рівень глюкози в організмі або рівень рідини. Випийте солодкого чорного чаю, з’їжте кашу або суп.

Згідно з народними методами, у разі головного болю випийте гарячий чай з корицею. Якщо маєте алергію, то краще цього не робіть. Також може пожувати лимон, імбир або м’яту.

Також може випити напій з кофеїном, але цей спосіб врятує тільки тоді, коли з’явилися перші симптоми. Або ж зробити холодний компрес на 10-15 хвилин у районі скронь та шиї. Завдяки звуженню кровоносних судин голова перестане боліти.

Крім цього, сон, теплий душ та ванна можуть допомогти позбавитися головного болю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦