Знаменита російська блогерка Жанна Самсонова (псевдо Zhanna D’Art), що практикувала сироїдіння, загинула у Малайзії. Вона вже мала квитки на літак до Росії, однак не дожила до повернення в Казань.

Як повідомляють російські ЗМІ, Жанна займалася сироїдінням п’ять років, у неї була сувора веганська дієта, попри попередження лікарів, що її організм критично виснажений, жінка продовжувала їсти лише сиру рослинну їжу.

Останнім часом 39-річна проживала у Малайзії та у своєму блозі розповідала про користь сироїдіння. Деякі з її підписників зауважували, що вона почала виглядати “як живий труп”.

Одна зі знайомих Жанни написала: “Кілька місяців тому у неї вже був виснажений вигляд, набряклі ноги, з яких випливала лімфа… Як вона ще рухалася, це дивно. Думаю, що вона йшла тамуючи біль”.

Зазначається, що близькі вмовляли Жанну відмовитися від сироїдіння та навіть неодноразово відправляли її до центрів реабілітації, але вона тікала й продовжувала займатися своєю улюбленою справою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦