Колишня дружина підприємця-мільярдера Ілона Маска Талула Райлі виходить заміж за Томаса Броді-Сенгстера, британського актора, який має вигляд підлітка.

Райлі оголосила про цю новину в соціальних мережах: «Дуже рада поділитися, що після двох років знайомства ми з Томасом Броді-Сангстером заручені!».

Мільярдер Ілон Маск навіть особисто привітав колишню дружину, відреагувавши на повідомлення Талули словами “вітаю” та поставивши емодзі у вигляді червоного сердечка.

Майбутній чоловік Талули Броді-Сангстер, що був відзначений у дописі Райлі, прокоментував це повідомлення словами «Любов навколо».

Томас Броді-Сенгстер відомий за ролями у таких фільмах як «Насправді кохання», “Королевський гамбіт”, «Гра престолів», «Той, що біжить у лабіринті».

Талула Райлі була заміжня за Маском з 2010 по 2012 рік, а потім пара знову одружилася та прожила разом з 2013 по 2016 рік.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦