Какао – улюблений напій не тільки дітей, але й дорослий. Звісно, його споживають у менших кількостях, аніж каву, але какао значно корисніше.

Якщо знати кілька важливих деталей, від яких залежить смак, то вже какао вийде просто неймовірним. Це стосується і какао-порошку, яке ви обираєте. До його складу не повинен входити цукор або інші добавки, але готувати какао треба на воді чи молоці. Від цього залежить калорійність та смак напою.

Як приготувати суперсмачне какао?

Налийте у каструлю 1 літру молока та поставте на невеликий вогонь. Далі просійте 2 столові ложки какао-порошку та додайте до нього 3 столові ложки цукру. Перемішайте усе та додайте ще трохи теплого молока.

Наступний крок – добре помішування, аби позбутися всіх грудочок. Але не відходьте далеко від каструлі, поки займаєтеся какао. Далі треба додати какао-суміш з усім молоком та доводьте до кипіння, вимикайте вогонь та розливайте по чашках.

Якщо ви готуєте какао на воді, то дотримуйтеся цього ж принципу, що і з молоком. Це навіть простіше, бо молоко може пригоріти, а вода – ні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦