Україні, які мало знають про свій родовід та хочуть більше дізнатися про предків, можуть скористатися спеціальною інтерактивною картою та дізнатися, звідки вони родом. Карта працює як пошукова система за прізвищем того, хто цікавиться історією свого походження.

Ініціатори цієї карти зі спільноти “Рідні” створили спеціальний ресурс, що допоможе людині дізнатися, у яких історичних подіях чи джерелах згадувалося її прізвище, чи прізвище її пращурів.

“Ми, генеалоги товариства “Рідні”, вивчаємо архівні записи про ваших пращурів у метричних книгах та багатьох інших джерелах на ваш вибір, і надаємо вам скани рукописів, їх транскрипти та відбудоване дерево роду”, – кажуть дослідники.

За певну суму (а саме 7200 грн) можна замовити у спільноти своє родове дерево.

За ці гроші ви отримаєте дослідження життя родини ваших предків, яке перевірять у 5 архівних справах.

Дослідники будуть перевіряти переписи населення, посімейні списки парафіян, списки виборців, погосподарські книги та інше.

Якщо ви готові сплатити таку суму, то можете отримати скани сторінок із записами про членів родини, транскрипт із поясненнями або перекладом, схему дерева роду на основі знайдених записів, перелік генеалогічних джерел одного населеного пункту тощо.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦