Дехто з українських зірок активно розповідають про своє дитинство та діляться світлинами, як вони виглядали у дитячому віці. Дехто намагається приховувати своє особисте життя та намагається не згадувати про минуле.

Сьогодні пропонуємо вам дізнатися, якими у дитинстві були популярні українські співачки Джамала, Alyona Alyona, Каменських й Огнєвіч.

32-річна реперка Alyona Alyona як і зараз, в дитинстві була “шибайголовою”. Вона неодноразова розповідала, що хоча й слухалася батьків, однак інколи вчиняла таке, що наразі б не змогла повторити. На її дитячих світлинах можна помітити вогники “шкоденяти” в очах.

39-річна Джамала (Сусана Джамаладінова) з дитинства полюбляла музику. На її старих фото майбутня зірка виглядає серйозною та зосередженою. А що вона у підлітковому віці мала коротке волосся й підкручений чубчик.

37-річна Злата Огнєвіч з дитинства мріяла займатися музикою і її надії справдилися. Якось вона показала світлину, як малою співала перед батьками.

36-річна NK (Настя Каменських) теж вже змалку мріяла про сцену. На своїх дитячих фото вона така ж кучерява та жартівлива. До нині збереглася і її чарівна посмішка.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦