Якщо ви часто готуєте страви з грибами, однак не полюбляєте їх чистити, існують деякі способи, що дозволяють значно спростити цей процес.

Найпростіший спосіб – це просто промити їх під проточною водою з м’якою щіткою, ретельно очищаючи їхні ніжки та шапочки. Якщо на грибах є якісь пошкоджені ділянки, їх можна варто зрізати ножем.

Можна почистити гриби борошном або сіллю.

Візьміть пакет та всипте всередину столову ложку солі й борошна, всередину покладіть гриби. Закрийте пакет щільно та струсніть. Потім покриті борошном та сіллю гриби треба протерти сухими серветками. Такий метод ефективно допомагає очистити печериці за секунди, зекономивши ваш час на кухні. А головне, що навіть якщо залишки борошна залишаться на грибах, це ніяк не вплине на смак та якість готових страв.

З цим простим лайфхаком з борошном та сіллю чищення печериць перед приготуванням стає швидким та легким процесом. Збережіть свій час та насолоджуйтесь смачними стравами з грибів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦