Фільм Грети Гервіг «Барбі» надихнув власників похоронних бюро на нову модну тенденцію під назвою «Barbiecore».

Як повідомляє Jam Press, ритуальні контори тепер пропонують яскраво-рожеві труни на тему Барбі для шанувальників цього фільму, “щоб забрати свою любов до ляльки Mattel у могилу”.

Рекламники навіть випустили промо для рожевих трун. У рекламному відео зазначається, що ця труна з її дивовижним яскраво-рожевим кольором “уособлює іскру та енергію тих незабутніх моментів, які ви пережили”.

Зазначається, що це нагадування про те, що наші історії заслуговують на те, щоб їх запам’ятали та відзначили яскраво та яскраво. “Нехай це вшанування стане святом, сповненим любові, кольорів і незабутніх спогадів”, – додають рекламники.

Компанія Olivares Funeral Home рекламує свою труну «Будинок Барбі» під гаслом: «Щоб ти могла відпочити, як Барбі».

Ідею випускати рожеві труни підхопили ритуальні бюро в Мексиці, Сальвадорі та Латинській Америці. Зокрема, у Сальвадорі похоронне бюро «Альфа та Омега» зазначило, що інтерес до моделі яскравого кольору зріс після виходу фільму, що призвело до того, що вони запропонували 30% знижку для всіх зацікавлених.

Тренд рожевих трун на тему Барбі є лише одним із прикладів того, як попкультура проникає в похоронну індустрію. У останні роки спостерігається тенденція до більш персоналізованих і ексклюзивних похоронів, і люди все частіше шукають способи “відсвяткувати кінець свого життя” в оригінальний спосіб. Традиційні похорони, як правило, пов’язані з сумом і печаллю, але рожеві труни на тему Барбі пропонують нову перспективу, яка сповнена радості та гумору.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦