У Донецькій області так звана “влада ДНР” придбала велосипед для десантника, який втратив ноги на війні. Двоколісний транспорт йому вручили до Дня ВДВ.

Про цю історію розповіла дружина приниженого окупантами чоловіка у соцмережах.

Вона каже, що до Дня ВДВ окупаційна “влада” не зважила на відсутність ніг у її чоловіка та урочисто презентувала йому велосипед.

Жінка розповіла, що раніше її чоловік працював на шахті, а потім його мобілізували в окупаційну армію РФ, де він вступив до Повітряно-десантних військ. На війні він отримав поранення і йому відрізали обидві ноги.

Наприкінці липня вони отримали повідомлення, що до них зібралася делегація представників військової адміністрації, аби привітати десантника.

Одна з журналісток, яка приїхала висвітлювати урочисте вручення велосипеда чоловіку без ніг підійшла до інваліда та сказала, що хоче сфотографувати його разом з подарунком, чим шокувала і безногого десантника і його дружину.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦