“Королева ночі” Оля Полякова у дитинстві була брюнеткою, а Даша Астаф’єва вже малою мала власний стиль. Якими були українські зірки естради малими, та чи надто змінилися від того часу, пропонуємо переглянути фото.

Як вдалося дізнатися виданню “Телеграф”, співачку Надю Дорофєєву легко впізнати на дитячих фотографіях – її величезні глибокі очі не сплутаєш з іншими.

Як і нині, Надія була веселою та привабливою, вона з дитинства полюбляла музику та співи.

Побачивши світлину малої Тіни Кароль мало б хто упізнав у ній майбутню відому співачку. Однак на фото легко впізнати її чарівну усмішку.

Відома модель, акторка та співачка Даша Астаф’єва у дитинстві мала власний стиль. Судячи з фото, вона надавала перевагу коротким зачіскам та стильним сорочкам.

Співачка Настя Кочетова, що нині виступає під сценічним ім’ям MamaRika, судячи зі світлин, анітрохи не змінилася – її схожість видають очі та усмішка.

“Королева ночі” Оля Полякова у дитинстві мала темний колір волосся. А вже у старших класах віддала перевагу блонду.

На її шкільному фото можна помітити вогники в очах – певно, вона вже тоді знала про свій майбутній успіх на сцені.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦