Засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин розповів про найближчі плати компанії. За його словами, дефіциту особового складу немає. Також завершили вербування нових найманців до ПВК.

Як повідомляє російська служба BBC News, необхідності у поповненні терористичної організації зараз немає. Коли знову запрацюють рекрутингові центри, невідомо. Новий набір не буде проводитися, доки вистачатиме наявних кадрів.

За словами Пригожина, військовий контингент “Вагнера” досі знаходиться в Африці та у Білорусі, де організовано так звані “підготовчі центри”. Проте більша частина “вагнерівців” нині у відпустці.

Нагадаємо, що через тиждень після збройного заколоту “вагнерівців” у РФ та після виведення частини цих військових з лінії фронту, терористична організація продовжувала набір до своїх лав.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦