Український екстрасенс Роман Шептицький зробив прогноз стосовно майбутніх подій на фронті та назвав дату, коли, за його словами, російські бойовики зіткнуться з повним фіаско.

У коментарі UNIAN Шептицький зауважив, що в серпні Збройні Сили України (ЗСУ) можуть витіснити окупантів з багатьох населених пунктів.

Згідно з прогнозами астроексперта, в останні тижні літа українські захисники звільнять Запорізьку область та забезпечать безпеку атомної електростанції. Продовжуючи контрнаступ, ЗСУ витіснять супротивника з таких міст, як Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, а також лівобережжя Херсонщини.

У своєму прогнозі Шептицький також вказав на можливі “цікаві події” у Криму, а також на вибух Кримського мосту. Він також зауважив, що обмін полоненими може статися незабаром.

Екстрасенс зазначив, що хоча контрнаступ буде успішним, і багато міст буде визволено, деякі напрямки, такі як Куп’янське, Сватове, Кремінна, залишатимуться складними. Там відбувається загострення ситуації, і ворог може підтягувати свої резерви та намагатися пробитися. Проте екстрасенс виразив надію, що є великий шанс утримати ці міста та відбити атаки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦