Миття посуду – щоденна марудна справа, на яку потрібно чимало часу. Однак можна заощадити час та гроші, якщо скористатися цікавим лайфхаком з кухонною губкою.

Цей трюк дозволить зробити миття посуду більш економним та ефективним.

Вам просто потрібно взяти губку для миття посуду та зробити акуратний розріз ножем у самій її середині. Потім покладіть всередину маленький шматок господарського мила і ваша губка почне милитися сама по собі – не треба щоразу наносити на неї мийний засіб.

Коли ви змочите губку водою й притиснете, вони намилиться й можна буде мити посуд щоразу не застосовуючи гель для миття.

Такий лайфхак не тільки робить процес миття посуду зручнішим. Він заощаджує час, адже тепер вам не доведеться витрачатися додатково на намилювання губки. Крім того, можна заощадити на використанні великої кількості мийного засобу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦