Під час фестивалю Laima Rendezvous у Юрмалі “Латвія”, який організувала місцева знаменитість Лайма Вайкуле, помітили російську співачку Аллу Пугачову з її чоловіком Максимом Галкіним.

74-річна примадонна та її чоловік, які проживають з дітьми та чоловіком в Ізраїлі, виїхали з Росії після початку війни. Вони висловилися проти політики Кремля та висловили свою підтримку Україні.

Для цього благодійного заходу, який мав на меті зібрати гроші для підтримки України, Пугачова одяглася в силі “Барбі”. На ній був рожевий жакет і кросівки у тон, світлі джинси й чорний топ. Доповнила вона свій образ намистом, протисонцевими окулярами-метеликами.

А зачіска співачки нагадувала ту, яку зазвичай можна було помітити на головній героїні фільму “Барбі”.

Організаторка фестивалю, 69-річна Лайма Вайкуле поділилася фрагментами виступів, що відбулися у Юрмалі. Вона також показала відео за участі Пугачової та Галкіна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦