Український президент Володимир Зеленський звернувся до громадян з важливим повідомленням щодо військових комісарів та висловив своє рішуче ставлення до виявлених порушень.

У заяві, яку він зробив 25 липня, глава держави анонсував нові резонансні події, пов’язані з перевіркою керівників Територіальних Центрів Комплектування (ТЦК) та Служби Прописки (СП).

“Сьогодні мені представили деякі попередні результати перевірки військкомів, окрім колишнього одеського. І що я бачу, це абсолютно невтішні результати. Ми не зможемо терпіти таку поведінку від осіб, які зобов’язані служити нашій державі та народу”, – заявив президент.

Зеленський підкреслив, що правоохоронні органи належним чином розглянуть знайдені порушення і забезпечать, щоб винні були притягнуті до відповідальності згідно із законом. Він закликав усіх громадян підтримати законний порядок і не допускати неправомірних дій, особливо з боку чиновників, які мають велику відповідальність перед нацією.

“Також звертаюся до всіх військкомів та інших службовців, які можуть спокуситися на вчинення корупційних та незаконних дій. Не думайте, що суспільство буде бездіяльно ставитись до ваших порушень. Ми маємо перемогти у війні, яку здійснює Росія, і збудувати державне життя, яке буде гідним наших героїчних захисників. Тому ніякого місця для недостойних чиновників у нашому майбутньому не існує”, – підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що недавно Печерський суд Києва вирішив заарештувати колишнього начальника Одеського обласного Територіального Центру Комплектування Євгена Борисова на два місяці з можливістю внесення застави в розмірі 150 мільйонів гривень. Це сталося в рамках розслідування можливих правопорушень та корупційних схем, пов’язаних із мобілізацією та призовом громадян до Збройних Сил України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦