Google, одна з найбільших технологічних компаній у світі, для своїх співробітників не жаліє грошей. Згідно з внутрішньою таблицею, яка була поширена серед працівників, середня зарплата в компанії становить майже 290 000 доларів.

За даними видання Insider, таблиця містить дані про заробітну плату понад 12 000 працівників у США у 2022 році та охоплює низку посад, включаючи інженерів-програмістів та бізнес-аналітиків. Таблиця також містить дані про власний капітал і бонуси, які можуть значно збільшити загальну компенсацію працівника.

Співробітники, які працювали в компанії довше і на вищому рівні, як правило, отримували вищі зарплати. Наприклад, найбільш високооплачуваним інженером-програмістом, згідно з даними, був працівник 7-го рівня, який отримував 718 000 доларів базової заробітної плати.

Більшість інженерів-програмістів у списку повідомили, що заробляють від $100 000 до $375 000.

Зазначається, що високі зарплати Google є відображенням цінності, яку компанія надає своїм співробітникам. Компанія також пропонує широкий спектр пільг своїм співробітникам, включаючи медичне страхування, пенсійне страхування та відпустку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦