Якщо ви вже встигли переглянути фільм “Барбі” з Марго Роббі у головній ролі, то певно стали фанатом всього рожевого. А це чудова нагода приготувати смачну та стильну страву, щоб перенести тренди Барбі з кіноекранів прямо на ваш стіл.

Фуд-блогерка Gordynovskaya поділилася рецептом яскраво-рожевої пасти в стилі Барбі. У цій страві є один неординарний інгредієнт, який чарівним чином перетворює звичайну пасту на витончену рожеву закуску.

Відео можна переглянути за цим посиланням

Рецепт наступний:

Відваріть до готовності 2 буряки середнього розміру і зачекайте, поки вони охолонуть. У підсоленій воді варіть пасту відповідно до рекомендацій на упаковуванні. Краще використовувати пасту із твердих сортів пшениці для найкращого результату.

Наріжте половину цибулини та обсмажте її до золотистого кольору, додайте сухий часник та невелику порцію солі.

Після того, як буряки охолонуть, використайте блендер, щоб створити унікальний соус.

Змішайте варені буряки зі 100 мл води, яка залишилася від відвареної пасти, обсмаженою цибулею та фетою. Збивайте все до однорідного стану, допоки не отримаєте смачний рожевий соус.

Надайте фінальний акорд вашому шедеврові – додайте цей чудовий соус до готової пасти та обсмажуйте разом ще близько 3 хвилини, доки аромати не поєднаються в гармонійному смаку.

Тепер ваша яскраво-рожева паста готова! Подавайте на стіл, прикрасивши горіхами та свіжим базиліком.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦