У Києві продовжують виставляти на продаж елітну нерухомість за довоєнними цінами. Так, у Голосіївському районі можна придбати будинок площею 280 кв. метрів за понад 40 млн гривень.

Оголошення про вакантне житло виставив рієлтор та розповів чимало подробиць. Так, загальна площа ділянки – 5 соток. Сама будинок має три поверхи, а з його вікон видно річку Коник та Жуків острів.

У будинок, який огороджено скляним парканом, можна заселятися одразу після покупки. Адже там залишаються всі меблі та техніка.

  • На першому поверсі: передпокій, вбиральня, вітальня, кухня з виходом на терасу.
  • На другому поверсі: кілька спалень + гардеробні, вбиральні.
  • На третьому поверсі: лаунж-зона, тераса, сауна та побутова кімната.

Власники житла хочуть за нього 1 100 000 доларів, а це понад 40,6 млн гривень. Проте покупцеві готові піти на уступки та знизити ціну до 1 млн доларів.

Цей будинок вже намагалися продати у 2021 році, але це житло досі вакантне. Вартість дому від того часу і досі не змінилася.

Станом на липень 2023 року середня вартість кв. метра на вторинному ринку в Києві складає 1 395 доларів. Але ціна кв. метра у цьому будинку – понад 3 570 доларів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦