Часто трапляється так, що користувач бачить низький рівень заряду батареї свого мобільного телефону надто пізно.

Якщо акумулятор смартфона майже повністю розряджений, а ось-ось потрібно виходити з дому, що робити? Тішить те, що існує спосіб розв’язати цю проблему.

Досвідчені користувачі смартфонів знають, що для швидкого заряджання телефону необов’язково мати при собі портативний зарядний пристрій. Є дещо менш популярний, але дуже ефективний спосіб набрати 10% заряду за дуже короткий час.

Щоб скоротити час заряджання, спочатку потрібно опустити шторку повідомлень на екрані телефону. Потім необхідно натиснути круглу сенсорну кнопку з піктограмою літака. Внаслідок цього активується “Режим польоту”, який зазвичай використовується під час польоту на борту повітряного судна. Однак цей режим можна також увімкнути, якщо потрібно швидко зарядити смартфон.

При активації цієї функції мобільний телефон тимчасово припинить роботу з мобільною мережею та Wi-Fi, а також зупиняться інші процеси, які можуть сповільнити зарядку акумулятора. Це дозволить батареї швидко поповнити рівень заряду, аби ви могли вирушити в дорогу з безпекою та зарядженим смартфоном.

Варто пам’ятати, що хоч цей метод допоможе отримати додатковий заряд, він не повністю зарядить акумулятор. Проте 10% енергії буде набрано досить швидко.

Завдяки такому простому інструктажу ви зможете використати ваш смартфон ще більш зручно та ефективно, навіть у ситуаціях з низьким рівнем заряду батареї.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦