У світлі майже дворічної повномасштабної війни Росії проти України нездійснені прогнози відомих експертів з галузі астрології, тарології, нумерології та інших сфер навчань стають все більш помітними.

Сучасні події часом спростовують їхні прогнози. Один із таких астрологів, Влад Росс, неодноразово помиляється з передбаченнями подій в Україні та Росії.

В листопаді минулого року Росс зробив ствердження, що часткова мобілізація росіян, яку оголосив президент РФ Володимир Путін минулої осені, приведе до масових бунтів громадян Росії. Він прогнозував, що народу “зірве дах” десь приблизно 8 листопада, і що це може стати причиною початку громадянської війни. Астролог також стверджував, що кожен регіон РФ збере свою армію, а росіяни отримають багато зброї.

На жаль, ці передбачення не збулися, і Росія продовжує свою агресію проти України без явних зовнішніх протестів внутрішнього населення країни. При цьому заяви астролога Влада Росса щодо громадянської війни в Росії не знайшли свого підтвердження.

Серед інших невдалих передбачень відомого українського астролога було його неправильне визначення дати закінчення воєнних дій на території України. Також він помилився з прогнозом щодо дати смерті президента Росії Володимира Путіна.

Ці зведення ставлять під сумнів професійність астролога та показують, як із розвитком та перебігом складних політичних подій навіть досвідчені експерти можуть допускати неточності у своїх передбаченнях.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦