Чимало людей роками користуються пральними машинами, але навіть не здогадуються про деякі її функції. До прикладу, для чого три відокремлених відсіки у лотку для порошку.

У кожній пральній машині у лотку для порошку є три відсіки, які підписані та позначені цифрами, квіткою або зірочкою. Маркування залежить від виробника та типу приладу.

Арабська цифра 1, римська І або літера А позначає місце, яке призначене для попереднього прання або замочування. Воно потрібне, аби з речей було ефективно видалено застарілі плями та інший бруд. Якщо режим прання не передбачає цієї функції, то туди не треба засипати порошок чи інший засіб. Якщо ж прання відбуватиметься у два етапи, то у відсік треба додати засіб, аби він потрапив до барабану під час першого прання.

Літера В або римська цифра ІІ позначає відсік, звідки береться порошок для основного прання, не дивлячись на обраний режим.

“Зірочка” або “квітка” позначає відсік, куди треба додавати кондиціонер, ополіскувач та інші додаткові засоби для прання. Робити це можна до початку прання або вже під час, але важливо встигнути до того, як почне набиратися вода до полоскання. В іншому випадку – ваш засіб просто не потрапить у барабан.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦