Американка Кіна спантеличила своєю звичкою. Вона з’їдає до чотирьох рулонів туалетного паперу на день вже протягом 20 років.

За цей час Кіна спожила майже 6350 кілограмів паперу. Про це вона особисто розповіла у шоу TLC – My Strange Addiction: Still Addicted.

Туалетний папір жінка називає “делікатесом” та починає його їсти одразу після пробудження. Така звичка не дешева, адже витягує з її бюджету 2700 доларів на рік.

Вона відчуває задоволення, коли з’їсть туалетний папір, який ще й і без калорійний. Тим паче після нього немає похмілля.

Кіна тепер ще й дуже добре розбирається у туалетному папері. Її улюблений – з тонким шаром, оскільки його легше їсти. Найбільше вона любить хрускіт паперу.

Жінка може без проблем споживати “делікатес” у салонах краси та будь-яких громадських місцях. Люди дивуються, коли бачать таке, а дехто навіть намагався зняти це на відео.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦