Громадян України, який був напідпитку, спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду 19 липня у Польщі. Після аварії його затримали, але допитати не змогли, бо він був дуже п’яний.

Про трагічну подію повідомили у Polsat News.

Аварія сталася вранці 19 липня у місті Легниця. Правоохоронці отримали інформацію про те, що вулицею Велогорською рухається п’яний водій на Ford Focus. Патрульні одразу почали слідувати за автомобілем з увімкненими проблисковими сигналами, але той почав втікати.

У поліції повідомили, що водій знехтував ПДР та зухвало “влетів” у садибу Сенкевичів. Там він не зміг впоратися з автівкою та збив 21-річну дівчину, яка загинула після невдалих спроб її реанімувати.

Рівень алкоголю в крові 24-річного українця становив більш як 2 відсотки. З’ясувалося, що цієї ДТП українцю вже двічі забороняли керувати транспортним засобом.

В автомобілі винуватця ДТП також було два пасажири, громадяни України. Прокурор не зміг поговорити з чоловіком через сильне алкогольне сп’яніння. Правоохоронці очікують, поки той протверезіє.

Тепер українцю загрожує ув’язнення строком до 12 років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦