У пабі The Plough у Великій Британії сталася незвичайна ситуація, коли собака здивувала відвідувачів, використовуючи пісуар у чоловічому туалеті.

На фотографії, яку опублікували на сторінці пабу The Plough у соціальній мережі Facebook, видно чотирилапого гостя, який стоїть перед пісуаром і виконує природні потреби. Власниця цієї незвичайної собаки, Даніелла Д’юс, заявляє, що ніколи не вчила його цієї незвичної навички.

Даніелла розповіла Manchester Evening News: “Клієнти The Plough сказали мені, що він це робив раніше, але зазвичай він підіймав задню лапу”.

Цього разу один з клієнтів вирішив сфотографувати цей момент. Реакція клієнтів і персоналу пабу була різною – хтось дивувався, а хтось сміявся з собаки.

Даніелла також поділилася, що її собака Дакс має власний характер і полюбляє “красти” їжу. Вона навіть зазначила, що їжа повинна бути розташована на висоті не менше 1,8 метра від підлоги, щоб уникнути втрати її через спритність Дакса.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦