Залізничне полотно Кримського мосту може стати об’єктом нової атаки, вважає військовий експерт та полковник Збройних сил України у запасі Роман Світан.

Він висловив думку, що знищити покриття мосту за допомогою надводних безпілотників є майже неможливим завданням, тому щось “прилетить” на нього згори.

За словами Світана, опори мосту не можна зруйнувати за допомогою безпілотників, тому ймовірно, що на залізничний міст “щось прилетить” у найближчому майбутньому.

Експерт наголосив, що Кримський міст, який був побудований Росією, є легітимною військовою ціллю Збройних сил України. Він наголосив, що будь-який міст, через який росіяни постачають своїй військовій техніці та снаряди, може бути атакований.

Світан стверджує, що вибухи, які пролунали на Кримському мосту 17 липня, є результатом спецоперації Служби безпеки України та Військово-Морських сил ЗСУ. Він заявив, що удар був завданий найімовірніше надводними безпілотниками, розробленими українськими військовими.

Нагадаємо, що 17 липня вночі на Кримському мосту пролунали два вибухи, які пошкодили дорожнє полотно та частково опори мосту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦