У Польщі в місті Гнєзно стався несподіваний інцидент, коли чоловік вирішив помитися з гелем для душу в місцевому міському озері, на очах у перехожих, включаючи жінок та дітей. Ця неординарна ситуація викликала незадоволення у тих, хто відпочивав біля водойми.

За інформацією, опублікованою на epoznan.pl, інцидент трапився в суботу близько 21:00 неподалік пляжу на озері Віняри. Батьки, які прогулювалися з дітьми в колясках, опинилися в незручному положенні, спостерігаючи за молодим чоловіком, який вирішив прийняти водні процедури.

Спочатку він намилив собі голову, потім все тіло, і наступним кроком “віддячив за увагу”, знімаючи труси та продовжуючи митися.

Жінка, яка гуляла з дитиною, стала свідком такого несподіваного видовища. Її розлютив вчинок чоловіка, тож вона викликала правоохоронців.

Згідно з повідомленням санепідемстанції у Польщі, один такий випадок не вплине на екологію озера. Проте, там зазначили, що прийняття таких водних процедур краще здійснювати в особистій ванній кімнаті. Санітарна інспекція також пояснила, що в озерах неодноразово спостерігаються інші непристойні вчинки, такі як миття автомобілів або купання собак.

Роздягання та миття в озері при наявності людей вважається непристойною поведінкою і за це передбачено штраф.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦