Пара з Великої Британії, яка шокувала світ два роки тому, вирішила розлучитися. 83-річна Айріс Джонс, яка одружилася з 37-річним єгиптянином Мохамедом Ібрагімом, пожалілася, що партнер не був зосереджений на сексі, а надавав перевагу постійним сваркам.

Видання dailystar.co.uk повідомляє, що шлюб пари протримався всього два роки. Спочатку всі вважали, що Мохамед одружився з Айріс лише, щоб отримати візу для перебування у Великій Британії, однак згодом всі повірили у справжнє кохання.

Айріс повідомила, що ніколи раніше не уявляла, що може одружитися з кимось, хто буде молодшим за неї на 46 років, однак вона “покохала все у Мохамеді”.

Вона зізналася, що їхній шлюб “став важкою роботою”.

“Раніше в нас було чудове сексуальне життя, але потім замість того, щоб кохатися, ми весь час сперечалися про все. Я не витримую цього”, – пояснила вона причини розлучення.

Жінка каже, що тепер всю свою любов віддає коту Тібсу, якого завела через кілька днів після того, як Мохамед з’їхав від неї.

“Він ніколи не скаржиться, дуже тихий і красивий – я його обожнюю. І він дуже щасливий тут і не створює безладу”, – пояснила вона свій вибір.

Що стосується того, чи не сумує вона за колишнім обранцем, жінка сказала, що ні. “Я зовсім не сумую за Мохаммедом. Мене обурило, що він пішов та забрав креветки в клярі, які я запланувала на вечерю того дня”, – додала Айріс.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦