Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик у соцмережах час від часу ділиться фото зі свого особистого життя. Цього разу вона показала світлину з Туреччини, де відпочивала та купалася в морі. Вона показала й відео, де з донькою купається у басейні та танцює.

Підписники телезірки напали на неї з критикою, що під час війни це розкіш – витрачати гроші на відпочинок, а не допомагати донатами ЗСУ.

Після того, як Лілія Ребрик разом зі своїми батьками та доньками вирушила до Туреччини на відпочинок, її засипали негативними коментарями.

У відповідь на це знаменитість порадила своїм обуреним підписникам стежити за власним життям. Вона наголосила, що кожен з нас має насолоджуватися життям, оскільки майбутнє непередбачуване.

“Не рахуйте чужі гроші, не засуджуйте і не думайте про чуже життя: ви ніколи не знаєте, що насправді ховається за веселим сміхом. Живіть своїм життям. Ловіть момент. Бо життя занадто крихке і ніхто не знає, що принесе завтра”, – написала вона.

Лілія Ребрик підкреслила важливість цінування кожного дня та нагадала, що кожен має право на власний вибір і можливість насолоджуватися життям, навіть у складні часи – особливо, під час війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦