Дерматологиня зі США Рейчел Назаріан попередила, що резинки для волосся важливо час від часу прати. Багато хто користується ними щодня, одягає на зап’ястя або носить у сумці. Але не всі замислюються, що такий аксесуар треба прати так само часто, як і білизну чи інший одяг.

Резинка буде вбирати піт чи просто бруд, поглинати бактерії, які, своєю чергою, будуть розмножуватися на поверхні та в матеріалі. Проте не треба хвилюватися, оскільки проблем не виникає, якщо вона не буде торкатися шкіри. В іншому випадку – відбудеться перенесення через контакт зі шкірою.

Також резинка для волосся може призвести до того, що волосяні фолікули поглинають бруд і він з часом опиниться на подушці.

Існує дуже просте розв’язання цієї проблеми. Просто періть свої резинки для волосся щодня, особливо після тренування у залі чи пробіжки. До прикладу, ви можете покласти її до кишені одягу, який ви теж збираєтесь прати. Ще один варіант — просто взяти воду та мило і добре очистити гумку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦