На Кримському мосту вночі 17 липня сталася серія вибухів, які викликали “надзвичайну подію”, повідомили російські окупанти.

Згідно з поширеними в Мережі відеозаписами, на яких видно перші хвилини після вибухів, у районі мосту спостерігалися яскраві спалахи та було чути потужні звуки вибухів.

Внаслідок інциденту автомобільний рух на мосту було призупинено, але офіційні джерела повідомили про намір відновити залізничний рух через Кримський міст. Трагічним наслідком вибухів стала смерть чоловіка та його дружини, які були з Бєлгородської області – вони з донькою їхали по мосту у бік Криму, коли стався вибух.

Так званий “глава Криму” Сергій Аксьонов закликав місцевих мешканців та туристів утриматися від поїздок через міст та з метою забезпечення безпеки обирати альтернативні маршрути через “нові регіони”.

За неофіційною інформацією, нічна атака на Кримський міст була спеціальною операцією Військово-морських сил ЗСУ та Служби безпеки України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦