Вчені почали бити на сполох через резонансне підвищення вібрацій Землі, яке очікується від 17 липня 2023 року. За цим явищем науковці почали спостерігати ще від 2000 року. З того часу частота коливань зросла від 7,83 Гц до 190 Гц.

За даними вчених, Земля перебуває на стадії глобальних змін. Про це свідчить швидке підвищення частоти Шумана – пульсу або серцебиття Землі.

Резонанс Шумана – це низькочастотні хвилі, які утворюють навколо нашої планети і становлять 7,83 Гц. Це явище відкрив німецький фізик Вінфрід Отто Шуман у 1958 році. Людське вухо їх не може вловити, а поширюються коливання між земною поверхнею та іоносферою.

Вчені виділили чотири види цих хвиль: альфа, бета, тета і дельта. Перші два види можуть синхронізуватися із частотою Шумана. Людина ж в такому стані, коли її енергетика з’єднується з цими вібраціями, може зцілювати сама себе, знищувати хворих клітин та створювати нові.

Вібрації людини залежать від її думок та почуттів. Якщо ми щасливі, то її енергетичні ритми вищі і вона має більш гармонійний зв’язок з планетою.

За даними вчених, вібрації стають меншими чи більшими в залежності від умов:

  • коли людині страшно, вона агресивна або ображена, то її коливання падають до 3,3 Гц;
  • якщо людина вдячна її вібрації зростають до 45 Гц, якщо до цього залучене серце – до +140 Гц;
  • у разі єднання – до 140 Гц;
  • почуття любові має найвищу позначку вібрацій – 50-200 Гц.

Професор психології з Канади Майкл Персінджер вважає, що люди не зможуть уникнути впливу вібрацій Землі, хіба що сховатися вдасться у суперсталевому бункері. Тому вібрації Землі сильно впливають на психологічний та фізичний стан людини. Коли людина у гармонії з природою, то вона відчуватиме позитивні вібрації та поліпшення здоров’я.

Якщо ж мозок людини має таку частоту, що збігається з частотою резонансу Шумана, то вона отримує додаткові здібності та вищі фізичні/психологічні показники.

Через зростання вібрацій Землі психологи радять жити в моменті – “тут і зараз”, не хвилюватися про минуле та дбати про своє майбутнє. Тоді людина буде щасливою і вона зможе легко адаптуватися до змін. Треба відкривати своє серце любові, вдячності, позитиву та щастю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦