Знаменита українська блогерка Юлія Верба повідомила про свій новий роман після розставання з попереднім партнером, блогером Денисом Притулою.

У своєму фотоблозі Верба опублікувала світлини, на яких позує разом зі своїм новим коханцем. Пара також з’явилася на святкуванні дня народження сина однієї з подруг блогерки.

Юлія Верба поки що не розкриває обличчя свого нового обранця, але користувачі Мережі швидко виявили його особу та поділилися спільними знімками пари. На цих фотографіях можна чітко побачити нового партнера блогерки.

Нагадаємо, що Юлія Верба раніше перебувала у тривалих відносинах з Денисом Притулою, але вони припинили свої стосунки у травні цього року.

Варто згадати, що нещодавно Юлія Верба опинилася у гучному скандалі після того, як придбала дорогий автомобіль вартістю 10 мільйонів гривень і продемонструвала його в Мережі. Цей пост спричинив хвилю обурення з боку користувачів, які звинуватили блогерку у нерозумінні ситуації, в якій опинилася Україна після повномасштабного російського вторгнення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦