Вночі 17 липня на Кримському мосту, який з’єднує материковий Крим з Росією, сталися вибухи, які призвели до серйозних наслідків.

Згідно з інформацією з російських Telegram-каналів, після серії вибухів та інформації про руйнування мосту, на під’їзді до мосту з обох боків утворилися кілометрові затори.

Зазначається, що росіянам вдалося відновити залізничне сполучення, однак автомобільний рух закрито. Зокрема, під’їзд до Кримського мосту з боку Краснодарського краю федеральною трасою А-290 Новоросійськ — Керч повністю перекритий.

Окупаційна “влада” Криму закликала жителів і гостей півострова не намагатися потрапити на Кримський міст, а шукати альтернативні маршрути, зокрема, через так звані “нові регіони” – окуповані росіянами частини Херсонської та Запорізької областей.

До того ж перестала працювати переправа через Керченську протоку.

У соцмережах росіяни поширюють інформацію, що вони не можуть виїхати з Криму, оскільки добиратися через окуповані території небезпечно.

А ще окупанти жаліються, що в Криму на них чекає дефіцит пального та продуктів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦