Російська співачка Марина Абросімова, що виступає під сценічним ім’ям МакSім, шокувала своїх прихильників, зізнавшись у боротьбі з алкогольною залежністю.

У відеозаписі, опублікованому на її сторінці в Instagram, вона відкрито розповіла про свою проблему та зазначила, що наразі проходить курс лікування.

МакSім розповіла, що після тяжкої хвороби почала активно гастролювати, але щоб упоратися зі стресом та напругою, почала вживати алкоголь. З часом це призвело до розвитку залежності. Співачка заявила, що усвідомила проблему, прийняла її та вирішила діяти.

Також МакSім пояснила свою поведінку на концерті, який відбувся 18 березня у Сочі. У той день співачці стало погано, і перед виступом їй поставили крапельницю. Щоб забезпечити хорошу виставу, вона вирішила випити алкоголь. Однак на сцені їй стало зле, і концерт довелося зупинити.

Зараз МакSім перебуває на курсі лікування у клініці.

Нагадаємо, що в червні 2021 року МакSім була госпіталізована з пневмонією, яка спричинила ураження 40% її легень. Попри негативні результати ПЛР-тестів, вона була введена в штучну кому та підключена до апарату штучної вентиляції легень. У серпні її стан покращився.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦