У підмосковному селищі Калінінець на Росії у військовій частині сталася масова бійка та різанина між контрактниками.

За даними Telegram-каналу “ЧТД”, який опублікував відео інциденту, подія призвела до смерті одного з військовослужбовців.

У бійці взяло участь приблизно сто осіб, а деякі з них були озброєні ножами. Перебіг сутички зафіксовано на відео, що стало свідченням насильства, яке розгорілось серед військових.

За попередніми даними, причиною конфлікту стало те, що один із військовослужбовців без дозволу покинув військову частину для візиту до магазину. У результаті порушення статуту представники військової поліції побили цього військовослужбовця. Його товариші, відстоюючи свого колегу, влаштували масовий бій.

Цей конфлікт стався на території 15-го мотострілецького полку Таманської дивізії, куди прибули контрактники з Кузбасу, що були готові до направлення на війну в Україну.

Про інцидент було повідомлено військову прокуратуру, але Міністерство оборони РФ офіційно не коментувало цю подію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦