У Франції жінка їхала на пів року в Алжир, тому вирішила здати квартиру на цей час сімейній парі. Але побачене після приїзду її просто шокувало.

Як повідомляє NTK, після повернення додому, до передмістя французької столиці Ліврі-Гаргана, вона побачила нову стіну на своїй кухні, а всередині була жахлива знахідка – тіло людини.

Новобудова була заввишки 1 м, завдовжки 1,5 м та завширшки 40 см. У приміщенні стояв стійкий запах хлорки, а навколо стіни зібралися мухи.

Жінка одразу зателефонувала до поліції. Коли правоохоронці прибули на місце, то вирішили пробити дірку у зведеній стіні. Там було сотні личинок та інших комах, а також щось, закутане у ковдру.

Щоб дістатися до знахідки, було зруйновано майже всю стіну. Поліціянти побачили труп чоловіка, який лежав у позі ембріона. Йому проведуть розтин, аби встановити причину смерті. Розслідуванням справи займається поліція Сени-Сен-Дені.

Хазяйка квартири розповіла, що знає тільки імена орендодавців і те, що чоловік мав дещо змінити у житлі за її відсутності. Станом на 10 липня жодних підозрюваних у справі не встановлено.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦