Українська співачка Камалія розповіла про знайомство з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром та як його підкорила. Подружжя нещодавно відсвяткували 20 років спільного життя.

У своєму Instagram зірка показала кадри з концерту, де під акомпанемент оркестру виконує українську народну пісню “Місяць на небі”. За словами Камалії, її виконання закохало Захура. Тому саме з цієї пісня розпочалася їхня історія кохання – це була п’ятниця 11 липня.

Шанувальники Камалії зробили багато компліментів голосу співачки та висловили радість, що подружжя, яке мало розлучатися, змогло помиритися та зберегти стосунки.

Нагадаємо, що у квітні 2023 року Камалія заявила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Вона зізналася, що перед цим у неї був перший конфлікт з коханим через його доньку-росіянку від першого шлюбу.

Після цього Камалія затихла щодо стосунків із Захуром, але показувала спільні виходи у світ та святкування днів народжень.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦